Menu
Your Cart

Заштита на приватност

Вашите лични податоци како име и презиме, адреса на живеење, емаил, телефонски број и други се СТРОГО доверливи и се користат само за нашата веб страна, само за наши потреби. ГАМГАМ Комерц ги заштитува вашите строго доверливи лични податоци и информации преку мрежата со SSL протоколот за заштита на информации за да можете безбедно да купувате online. 

Ние можеме да ги користиме вашите информации за прикажување на персонализирани содржини и промотивни материјали (реклами) соодветно на вашите интереси, врз основа на ваша согласност, праќаме одредени задолжителни известувања и писма како што се писма за добредојде, опомени за плаќање, информации за прашања за технички услуги и известувања за безбедност, електронски писма на Вашата е-mail адреса за известување во процесот на регистрација за одреден негов производ или услуга, и сл.

При плаќање со платежна картичка системот ве препраќа на безбедносниот протокол за плаќање на Casys каде податоците ги внесувате во нивниот безбеден систем за плаќање. По направениот трансфер системот враќа информации до нас за дали трансакцијата е успешна или не.

ГАМГАМ Комерц нема никаков увид во вашите податоци од платежни картички и овие ваши податоци воошто не се зачувуваат на страната се со цел за ваша апсолутна безбедност и сигурност при плаќањето.