Menu
Your Cart

Информации за испорака

Испораката на нарачките не е вкалкулирана во цената и се одредува според ценовникот на Карго.

Трошокот за испорака паѓа на товар на купувачите.

ГАМГАМ Комерц ДОО овозможува да изберете дали сакате вашата нарачка да биде испратена преку Карго или пак да ја подигнете самите истата од нашиот продажен салон.

Испораката се врши во рок од 2-3 работни дена од денот на праќањето на пратката.