Menu
Your Cart

Ретекс / Тела и постава

Ретекс - GM127-12 (1 ролна = 1500 метри) Тежина 12 гр/м2 / 25.2кг. ; Ширина:210cm; Боја:Бела(White)Пакет: 1 ролна = 1000 метри; Тежина 12 гр/м2 / 25.2кг. ; Ширина:210cm..
Ретекс - GM127-30 1 ролна = 500 метри; Тежина 30 гр/м2 / 24кг. ; Ширина:160cm; Боја:Бела(White)Пакет: 1 ролна = 500 метри; Тежина 30 гр/м2 / 24кг. ; Ширина:160cm..
Ретекс - GM127-50 (1 ролна = 250 метри) Тежина 50 гр/м2 / 20 кг. ; Ширина:160cm; Пакет: 1 ролна = 250 метри; Тежина 50 гр/м2 / 20 кг. ; Ширина: 160cm..
Ретекс - GM127-70 (1 ролна = 200 метри) Тежина 70 гр/м2 / 22.40 кг. ; Ширина:160cm; Пакет: 1 ролна = 200 метри; Тежина 70 гр/м2 / 22.40 кг. ; Ширина: 160cm..
Ретекс - GM127-100
Out Of Stock
Ретекс - GM127-100 (1 ролна = 200 метри) Тежина 100 гр/м2 / 32 кг. ; Ширина:160cm; Пакет: 1 ролна = 200 метри; Тежина 100 гр/м2 / 32 кг. ; Ширина: 160cmПакет кафе боја : 100 мт Тежина 100 гр/м2 / 16 кг. ; Ширина: 160cm..
Декоративен Ретекс 120гр/м2 Gm180 Beige  (1 ролна = 100 метри)Ширина: 160cmАнтибактерискаПакет: 1 ролна = 100 метри..
Антилизгав Ретекс 125гр/м2 Gm185 Beige
Pre-Order
Антилизгав Ретекс 125гр/м2 Gm185 Beige  (1 ролна = 100 метри)Ширина: 155cmАнтибактерискаПакет: 1 ролна = 100 метри..
Антилизгав Ретекс 125гр/м2 Gm185 Black
Pre-Order
Антилизгав Ретекс 125гр/м2 Gm185Black (1 ролна = 100 метри)Ширина: 155cmАнтибактерискиПакет: 1 ролна = 100 метри..
Антилизгав Ретекс 125гр/м2 Gm185 Brown
Pre-Order
Антилизгав Ретекс 125гр/м2 Gm185 Brown (1 ролна = 100 метри)Ширина: 155cmАнтибактерискаПакет: 1 ролна = 100 метри..
Постава за Чичек Трака GM197-B-црна (1 ролна = 150 метри)Ширина: 160cmПакет: 1 ролна = 100 метри*Цената е за една ролна..
Постава за Чичек Трака GM197-W-Бела (1 ролна = 150 метри)Ширина: 160cmПакет: 1 ролна = 150 метри*Цената е за една ролна..
Постава за Чичек Со 2mm Сунѓер GM199-BLACK (1 ролна = 50 метри)Ширина: 150cmПакет: 1 ролна = 50 метри..
Прикажани 1 до 12 од 13 (2 страни)