Menu
Your Cart

Механизми за кревети и лежаи

Механизам за лежај ( амортизер) GM111 БЕЗ АМОРТИЗЕР Механизам за лежај ( амортизер) GM111 БЕЗ АМОРТИЗЕР
Најбаран
Механизам за лежај za амортизер GM111 (сет 20 пара лево и десно)Пакет: сет 20 пара (лево и десно) БЕЗ АМОРТИЗЕРМОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ СО АМОРТИЗЕР 450N - 750N - 1200N - 1500NПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Механизам за база (амортизер) со заклучување GM303  БЕЗ АМОРТИЗЕР Механизам за база (амортизер) со заклучување GM303  БЕЗ АМОРТИЗЕР
Најбаран
Механизам за база (амортизер) СО заклучување GM303 (сет 20 пара лево и десно)  БЕЗ АМОРТИЗЕРПакет: сет 20 пара (лево и десно) БЕЗ АМОРТИЗЕРМОЖЕ ДА СЕ МОНТИРА АМОРТИЗЕР ОД 450N - 750N - 1200N - 1500NПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификац..
Механизам за сандук мал со федер GM304 БЕЗ федерМОЖЕ ДАСЕ КОРИСТИ СО ФЕДЕР Превземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Механизам за база со федер GM112 (сет 30 пара лево и десно) БЕЗ федерПакување: сет 30 пара (лево и десно) БЕЗ федерМОЖЕ ДАСЕ МОНТИРА ОД 1 ДО 3 ФЕДЕРИ..
Механизам за француски лежај големи GM305 (30 пара лево и десно)Пакет: 30 пара (лево и десно)Превземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Механизам за француски лежај мали GM306 (30 пара лево и десно)Пакет: 30 пара (лево и десно)Превземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Амортизер GM310
Најбаран
Амортизер GM310 (100 парчиња)Пакет: 100 парчињаПревземи спецификација..
Механизам за зиден кревет GM256 Механизам за зиден кревет GM256
Најбаран
Механизам за зиден кревет GM256 (1 сет лево и десно за димензии 90 / 120 / 140 / 160 / 180)Пакет: 1 сет лево и десно за димензии 90 / 120 / 140 / 160 / 180Превземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Механизам за Фотеља GM-PUFF Механизам за Фотеља GM-PUFF
Out Of Stock
Механизам за Фотеља GM-PUFF (1 сет лево и десно за 1 седиште)Пакет: 1 сет лево и десно за 1 седиште..
Прикажани 1 до 11 од 11 (1 страни)