Menu
Your Cart

Кедери и профили за тапацирање

Екстрафор Штеп Бортна 25mm GM196 (1 ролна = 100 метри)Ширина:2.5 cmПакет: 1 ролна = 100 метри..
Коноп 12-14-20 GM153 (1 пакет = 10 ролни)Пакет: 1 пакет = 10 ролни..
Пенаст Флексибилен Кедер GM193-30 (1 ролна = 1500 метри)Пакет: 1 ролна = 1500 метри Превземи спецификацијаПревземи спецификација..
Пенаст Флексибилен Кедер GM193-40 (1 ролна = 800 метри)Пакет: 1 ролна = 800 метри Превземи спецификацијаПревземи спецификација..
Пенаст Флексибилен Кедер GM193-50 (1 ролна = 500 метри)Пакет: 1 ролна = 500 метри Превземи спецификацијаПревземи спецификација..
Пенаст Флексибилен Кедер GM193-60 (1 ролна = 400метри)Пакет: 1 ролна = 400 метри Превземи спецификацијаПревземи спецификација..
Пенаст Профил за Рамки GM178-140 (1 ролна = 200 метри)Дебелина: 13.0mmПакет: 1 ролна= 200 метри Превземи спецификацијаПревземи спецификација..
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51 (1 ролна = 300 метри)Дебелина: 5mmПакет: 1 ролна=300 метри Превземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Пластичен Профил со Платно за Многу Намени GM192  (1 ролна = 400 метри)Пакет: 1 ролна=400 метриПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Прикажани 1 до 11 од 11 (1 страни)