Menu
Your Cart

Производи за облекување

Монофазна Машина за Перници и за Облекување GM181 (1 парче)Пакување: 1 парче..
Бесшумен Најлон за Перници GM194 (1 ролна = 37 кг)Пакет: 1 ролна = 37 кг..
Постава за Чичек Трака GM197-B-црна (1 ролна = 150 метри)Ширина: 160cmПакет: 1 ролна = 100 метри*Цената е за една ролна..
Постава за Чичек Трака GM197-W-Бела (1 ролна = 150 метри)Ширина: 160cmПакет: 1 ролна = 150 метри*Цената е за една ролна..
Постава за Чичек Со 2mm Сунѓер GM199-BLACK (1 ролна = 50 метри)Ширина: 150cmПакет: 1 ролна = 50 метри..
Патент и Затварачи GM150-T5 (1 ролна = 200 метри) + 400 затварачиПакет: 1 ролна = 200 метри + 400 затварачи..
Екстрафор Штеп Бортна 25mm GM196 (1 ролна = 100 метри)Ширина:2.5 cmПакет: 1 ролна = 100 метри..
Пластичен Профил со Платно за Многу Намени GM192  (1 ролна = 400 метри)Пакет: 1 ролна=400 метриПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Бела Вата 100гр GM163
Најбаран
Бела Вата 100гр GM163  ШИРИНА 210 СМПакување: 1 ролна (За големо прашај цена)..
Прикажани 1 до 11 од 11 (1 страни)