Menu
Your Cart

Производи за тапацирање

Клизачи за База 12см GM321-12 (200 пара машко и женско)Пакет: 200 пара машко и женскоПревземи спецификација..
Клизачи за База 15см GM321-15 (150 пара машко и женско)Пакет: 150 пара машко и женскоПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Клизачи за База 19см GM321-19 (100 пара машко и женско)Пакување: 100 пара машко и женскоПревземи спецификација..
Конектор со Позиции GM120 (50 сета)Пакет: 50 сетаПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Конектор GM119
Најбаран
Конектор GM119 (500 парчиња)Пакет: 500 парчињаПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Хефталици GM171
Најбаран
Хефталици GM171 (1 кутија/пакет)1 Кутија СОДРЖИ : 80/8 = 5000 ИГЛИЦИ80/10 = 4000 ИГЛИЦИ80/12 = 3000 ИГЛИЦИ80/14 = 3000 ИГЛИЦИ100/30 = 525 ИГЛИЦИ100/40 = 375 ИГЛИЦИ100/50 = 300 ИГЛИЦИ92/40 = 630 ИГЛИЦИПревземи спецификација..
Патент и Затварачи GM150-T5 (1 ролна = 200 метри) + 400 затварачиПакет: 1 ролна = 200 метри + 400 затварачи..
Екстрафор Штеп Бортна 25mm GM196 (1 ролна = 100 метри)Ширина:2.5 cmПакет: 1 ролна = 100 метри..
Мрежа за Перници 15гр/м2 Gm186 Stoc
Најбаран
Восочен Конец 1.2мм  Gm191 (1 ролна = 400 метри)Дебелина: 1.2mmПакет: 1 ролна = 400 метри..
Прикажани 1 до 12 од 47 (4 страни)