Menu
Your Cart

Механизми за маса

Механизам за Кафе Маса GM275 (1 сет лево и десно за 1 маса)Пакет: 1 сет лево и десно за 1 масаПревземи спецификацијаПревземи спецификацијаПревземи спецификација..
Механизам за Трпезариска Маса GM276 (1 сет лево и десно за 1 трпезариска маса 90*90=180*90)Пакет: 1 сет лево и десно за 1 трпезариска маса 90*90=180*90Превземи спецификација..
Прикажани 1 до 2 од 2 (1 страни)