Menu
Your Cart

Турција/Turqi

Хефталици GM171
Најбаран
Хефталици GM171 (1 кутија/пакет)1 Кутија СОДРЖИ : 80/8 = 5000 ИГЛИЦИ80/10 = 4000 ИГЛИЦИ80/12 = 3000 ИГЛИЦИ80/14 = 3000 ИГЛИЦИ100/30 = 525 ИГЛИЦИ100/40 = 375 ИГЛИЦИ100/50 = 300 ИГЛИЦИ92/40 = 630 ИГЛИЦИПревземи спецификација..
Украсни Клинци GM136 Gold
Out Of Stock
Украсни Клинци GM136 Gold (1 пакет)1. Пакет: мини 9,50 мм (1000 бр.)                 миди 16 мм (400 бр.)..
Украсни Клинци GM136 Nikel (1 пакет)1. Пакет: мини 9,50 мм (1000 бр.)                 миди 16 мм (400 бр.)..
Украсни Клинци GM136 Petek (1 пакет)1. Пакет: мини 9,50 мм (1000 бр.)                 миди 16 мм (400 бр.)..
Украсни Клинци во Метро GM144 Nikel - 11mm (1 пакет)Пакет: 1 пакет = 10 метри..
Украсни Клинци во Метро GM144 Gold - 11mm (1 пакет)Пакет: 1 пакет = 10 метри..
Украсни Стаклени Шајки GM141 - 20mm (1 пакет-500 парчиња)Пакет: 1 пакет-500 парчиња..
Украсни Стаклени Копчиња GM142 - 20mm (1 пакет-1000 парчиња)Пакет: 1 пакет-1000 парчиња..
Прикажани 61 до 72 од 244 (21 страни)