Menu
Your Cart

Турција/Turqi

Ретекс - GM127-12 (1 ролна = 1500 метри) Тежина 12 гр/м2 / 25.2кг. ; Ширина:210cm; Боја:Бела(White)Пакет: 1 ролна = 1000 метри; Тежина 12 гр/м2 / 25.2кг. ; Ширина:210cm..
Ретекс - GM127-30 1 ролна = 500 метри; Тежина 30 гр/м2 / 24кг. ; Ширина:160cm; Боја:Бела(White)Пакет: 1 ролна = 500 метри; Тежина 30 гр/м2 / 24кг. ; Ширина:160cm..
Ретекс - GM127-50 (1 ролна = 250 метри) Тежина 50 гр/м2 / 20 кг. ; Ширина:160cm; Пакет: 1 ролна = 250 метри; Тежина 50 гр/м2 / 20 кг. ; Ширина: 160cm..
Ретекс - GM127-70 (1 ролна = 200 метри) Тежина 70 гр/м2 / 22.40 кг. ; Ширина:160cm; Пакет: 1 ролна = 200 метри; Тежина 70 гр/м2 / 22.40 кг. ; Ширина: 160cm..
Ретекс - GM127-100
Out Of Stock
Ретекс - GM127-100 (1 ролна = 200 метри) Тежина 100 гр/м2 / 32 кг. ; Ширина:160cm; Пакет: 1 ролна = 200 метри; Тежина 100 гр/м2 / 32 кг. ; Ширина: 160cmПакет кафе боја : 100 мт Тежина 100 гр/м2 / 16 кг. ; Ширина: 160cm..
Постава за Чичек Трака GM197-B-црна (1 ролна = 150 метри)Ширина: 160cmПакет: 1 ролна = 100 метри*Цената е за една ролна..
Постава за Чичек Трака GM197-W-Бела (1 ролна = 150 метри)Ширина: 160cmПакет: 1 ролна = 150 метри*Цената е за една ролна..
Екстрафор Штеп Бортна 25mm GM196 (1 ролна = 100 метри)Ширина:2.5 cmПакет: 1 ролна = 100 метри..
Конец за Шиење nо.36-50 GM173
Најбаран
Конец за Шиење nо.36-50 GM173Пакување: 1 ролна = no.36 - 3000 mt                                        no.50 - 5000 mt..
Конец за Капитоне GM184 (1 пакет = 1000 парчиња)Пакет: 1 пакет = 1000 парчиња..
Прикажани 73 до 84 од 192 (16 страни)