Menu
Your Cart

Механизам за Трпезариска Маса GM276

Механизам за Трпезариска Маса GM276
Механизам за Трпезариска Маса GM276
Механизам за Трпезариска Маса GM276
Механизам за Трпезариска Маса GM276
Механизам за Трпезариска Маса GM276
Механизам за Трпезариска Маса GM276
Механизам за Трпезариска Маса GM276

Достапни опции

Механизам за Трпезариска Маса GM276 (1 сет лево и десно за 1 трпезариска маса 90*90=180*90)
Пакет: 1 сет лево и десно за 1 трпезариска маса 90*90=180*90


Превземи спецификација

Пакет
Пакет содржи:3 сет, лево и десно