• Украсни Клинци GM136 Gold

Украсни Клинци GM136 Gold

Достапни опции

Достапност:
Out Of Stock
Код на продуктот:
GM136 Gold
Потекло:
Турција/Turqi
  • Брза испорака на адреса

Share

Украсни Клинци GM136 Gold (1 пакет)

1. Пакет: мини 9,50 мм (1000 бр.)

                 миди 16 мм (400 бр.)

Напиши мислење