• Мрежа за Перници 15гр/м2 Gm186 Stoc

Мрежа за Перници 15гр/м2 Gm186 Stoc

Достапни опции

Пакет
Пакет содржи: 1 ролна Тежина 3.7 kg / 15gr./m2
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
Gm186 Stoc
  • Брза испорака на адреса

Share

Тежина: 3.7 kg / 15gr./m2

Пакет: 1 ролна Тежина 3.7 kg / 15gr./m2


Напиши мислење