Пенаст Флексибилен Кедер GM193-30

Достапни опции

Пакет
Пакет содржи: 1 ролна = 1500 метри
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
GM193-30
Потекло:
Германија/Gjermani
  • Брза испорака на адреса

Share

Пенаст Флексибилен Кедер GM193-30 (1 ролна = 1500 метри)

Пакет: 1 ролна = 1500 метри


Превземи спецификација

Превземи спецификација

Напиши мислење