Пенаст Флексибилен Кедер GM193-40

Достапни опции

Пакет
Пакет содржи: 1 ролна = 800 метри
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
GM193-40
Потекло:
Германија/Gjermani
  • Брза испорака на адреса

Share

Пенаст Флексибилен Кедер GM193-40 (1 ролна = 800 метри)

Пакет: 1 ролна = 800 метри


Превземи спецификација

Превземи спецификација

Напиши мислење