Пенаст Флексибилен Кедер GM193-60

Достапни опции

Пакет
Пакет содржи: 1 ролна = 400 метри
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
GM193-60
Потекло:
Германија/Gjermani
  • Брза испорака на адреса

Share

Пенаст Флексибилен Кедер GM193-60 (1 ролна = 400метри)

Пакет: 1 ролна = 400 метри


Превземи спецификација

Превземи спецификација

Напиши мислење