Menu
Your Cart

Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51

Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51
Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51

Достапни опции

Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51 (1 ролна = 300 метри)

Дебелина: 5mm

Пакет: 1 ролна=300 метриПревземи спецификација

Превземи спецификација

Превземи спецификација

Пакет
Пакет содржи:1 ролна=300 метри