Балкан Механизми големи за кауч GM117-30

ПАКЕТ


Пакет содржи:12 пара (лево и десно)

Балкан Механизми големи за кауч GM117-30 (сет 12 пара лево и десно)
Пакување: 12 пара (лево и десно)

 

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256