Жапон механизми мали за кауч GM113-K1

ПАКЕТ


Пакет содржи:40 пара (лево и десно)

Жапон механизми мали за кауч GM113-K1 (40 пара лево и десно)
Пакет: 40 пара (лево и десно)

 

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256