Маказ Z кауч

ПАКЕТ


Пакет содржи:10 пара (лево и десно)

Механизми Z  кауч
Пакет: 10 пара (лево и десно)

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256