Механизам за база (амортизер) со заклучување GM303 БЕЗ АМОРТИЗЕР

ПАКЕТ
Пакет содржи: сет 20 пара (лево и десно) БЕЗ АМОРТИЗЕР

Механизам за база (амортизер) СО заклучување GM303 (сет 20 пара лево и десно)  БЕЗ АМОРТИЗЕР

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256