Механизам за глава наслон со 5 позиции GM254

Пакет содржи: 25 пара (лево и десно)

Механизам за глава наслон со 5 позиции GM254

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256