Механизам за зиден кревет GM256

ПАКЕТПакет содржи:1 сет лево и десно за димензии 90 / 120 / 140 / 160 / 180

Механизам за зиден кревет GM256 (1 сет лево и десно за димензии 90 / 120 / 140 / 160 / 180)
Пакет: 1 сет лево и десно за димензии 90 / 120 / 140 / 160 / 180

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256