Механизам за Кафе Маса GM275

ПАКЕТ
Пакет содржи: 12 сет лево и десно

Механизам за Кафе Маса GM275 (1 сет лево и десно за 1 маса)
Пакет: 1 сет лево и десно за 1 маса

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256