Механизам за Фотеља GM-PUFF

ПАКЕТ
Пакет содржи: 1 сет лево и десно за 1 седиште

Механизам за Фотеља GM-PUFF (1 сет лево и десно за 1 седиште)

Пакет: 1 сет лево и десно за 1 седиште

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256