Салон СКОПЈЕ

Јадранска Магистрала
1000 Скопје

+389 70 745 111
+389 2 265 9675

[email protected]

Салон ТЕТОВО

Љубо Божиноски – Пиш
1200 Тетово

+389 44 336 764
+389 72 207 844

[email protected]

Магацин ТЕТОВО

Љубо Божиноски – Пиш
1200 Тетово

+389 44 336 764
+389 72 207 844

[email protected]

Да останеме во контакт

Доколку имате дополнителни прашања слободно контактирајте нè.

Работни денови

Понеделник – Петок
08:30 – 17:00

Сабота
08:30 – 16:00

Неработни денови

Недела и државни празници