Акустичен сунѓер Acoustic Foam

ПАКЕТ


Пакет содржи: табла – 2 m2 (100cm X 200cm) СУНЃЕРОТ МОЖЕ ДА БИДЕ ВО ДРУГА БОЈА НЕСЕ БАЗИРАЈТЕ НА СЛИКА

Акустичен сунѓер Acoustic Foam

Пакување:  2 m2 (100cm X 200cm)

*Сунѓерот се продава на табла

**ОВОЈ СУНЃЕР МОЖЕ ДА БИДЕ ВО ДРУГА БОЈА НЕСЕ БАЗИРАЈТЕ НА СЛИКА

***АКО ВИЕ ВАЖНА БОЈА ТОГАШ ПОБАРАЈТЕ НАС

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256