Балкан Механизми мали за кауч GM117-28

ПАКЕТ
Пакет содржи: 25 пара (лево и десно)

Балкан Механизми мали за кауч GM117-28 (сет 25 пара лево и десно)
Пакет: 25 пара (лево и десно)

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256