Бамбус 160 mm (Бел) GM208

ПАКЕТ


Пакет содржи:100 парчиња

Категорија:

Бамбус 160 mm (Бел) GM208 (1 пакет = 100 парчиња)

Пакет: 1 пакет = 100 парчиња

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256