Бамбус 160 mm (Дрво) GM207

ПАКЕТ
Пакет содржи: 100 парчиња
Категорија:

Бамбус 160 mm (Дрво) GM207 (1 пакет = 100 парчиња)

Пакет: 1 пакет = 100 парчиња

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256