Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51

ПАКЕТ
Пакет содржи: 1 ролна=300 метри

Гумен Профил за Покривање на Хефтови GM179-51 (1 ролна = 300 метри)

Дебелина: 5mm

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256