Декоративен Ретекс 120гр/м2 Gm180 Black

ПАКЕТ


Пакет содржи: 1 ролна = 100 метри

Декоративен Ретекс 120гр/м2 Gm180 Beige  (1 ролна = 100 метри)

Ширина: 160cm

Антибактериска

Пакет: 1 ролна = 100 метри

Боја

Црна

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256