Еластична Гуртна 5cm-3 линии GM167-305

ПАКЕТ


Пакет содржи:100 метри

Еластична Гуртна 5cm-3 линии GM167-305 (1 ролна = 100 метри)

Пакет: 1 ролна = 100 метри

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256