Конец за Шиење nо.36-50 GM173

ПАКЕТ
Пакет содржи: 1 ролна = no.36 – 3000 mt / no.50 – 5000 mt

Конец за Шиење nо.36-50 GM173

Пакување: 1 ролна = no.36 – 3000 mt

no.50 – 5000 mt

Дебелина на конецот

No.50, No.36

Боја

Сива, Црна, Бела, Беж, Кафена, Крем

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256