Креда за Цртање Текстил GM155

ПАКЕТ


Пакет содржи: 100 парчиња

Креда за Цртање Текстил GM155 (1 пакет = 100 парчиња)

Пакет: 1 пакет = 100 парчиња

Боја

Обоени, Бела

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256