Ластик за Валопруга GM187

ПАКЕТ
Пакет содржи: 400 – 450 парчиња, тежина: 1 кг.

Ластик за Валопруга GM187 (1 пакет = 450 парчиња )

Тежина: 1кг.

Пакување: 1 пакет = 450 парчиња, тежина: 1 кг.

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256