Метални Тркала 4cm GM201-4

ПАКЕТ


Пакет содржи: 200 парчиња

Категорија:

Метални Тркала 4cm GM201-4 (1 пакет = 200 парчиња)

Пакет: 1 пакет = 200 парчиња

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256