Механизам за база со федер GM112 БЕЗ федер

ПАКЕТ
Пакет содржи: сет 30 пара (лево и десно) БЕЗ

Механизам за база со федер GM112 (сет 30 пара лево и десно) БЕЗ федер

Пакување: сет 30 пара (лево и десно) БЕЗ федер

МОЖЕ ДАСЕ МОНТИРА ОД 1 ДО 3 ФЕДЕРИ

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256