Механизам за наслон (lift-up pillow chrome) GM177

ПАКЕТ
Пакет содржи: 50 парчиња

Механизам за наслон (lift-up pillow chrome) GM177 (50 парчиња)

Пакување: 50 парчиња

 

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256