Механизам за сандук мал со федер GM304 БЕЗ федер

ПАКЕТ
Пакет содржи: сет 50 пара (лево и десно) БЕЗ федер

Механизам за сандук мал со федер GM304 БЕЗ федер

МОЖЕ ДАСЕ КОРИСТИ СО ФЕДЕР

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256