Механизам за Трпезариска Маса GM276

ПАКЕТ
Пакет содржи: 3 сет, лево и десно

Механизам за Трпезариска Маса GM276 (1 сет лево и десно за 1 трпезариска маса 90*90=180*90)
Пакет: 1 сет лево и десно за 1 трпезариска маса 90*90=180*90

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256