Механизам со постепена позиција 90° GM105-610

ПАКЕТ


Пакет содржи:50 парчиња

Механизам со постепена позиција 90°

Пакет: 50 парчиња

 

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256