Патент и Затварачи GM150-T5

ПАКЕТ


Пакет содржи: 1 ролна = 200 метри + 400 затварачи

Патент и Затварачи GM150-T5 (1 ролна = 200 метри) + 400 затварачи

Пакет: 1 ролна = 200 метри + 400 затварачи

Боја

Црна, Бела, Беж, Кафена, Крем

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256