Пиштол за Лепак GM135

 

ПАКЕТ
Пакет содржи: 1
Дизна: 2.00 mm

 

Пиштол за Лепак GM135 (1 парче)

Пакет: 1 парче

Капацитет

Долно шоља, Горно шоља

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256