Пластик Клипс во Лента за Валопруга GM162

ПАКЕТ
Пакет содржи: 1 ролна = 2200 парчиња

Пластик Клипс во Лента за Валопруга GM162 (1 ролна = 2200 парчиња)

Средно растојание: 10 cm

Пакет: 1 ролна = 2200 парчиња

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256