Пластична ногарка за штраф Gm202 – 20mm

ПАКЕТ
Пакет содржи: 500 парчиња
Категорија:

Пластична ногарка за штраф Gm202 – 20mm (1 пакет = 500 парчиња)

Пакет: 1 пакет = 500 парчиња

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256