Пластична ногарка за штраф Gm202 – 30mm

ПАКЕТ


Пакет содржи:300 парчиња

Категорија:

Пластична ногарка за штраф Gm202 – 30mm (1 пакет = 300 парчиња)

Пакет: 1 пакет = 300 парчиња

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256