Подметачи GM190

ПАКЕТ


Пакет содржи: 1000 парчиња

Подметачи GM190 (1 пакет = 1000 парчиња)

Пакет: 1 пакет = 1000 парчиња

Пакување

Парче, Пакет

Боја

Црна, Бела, Кафена

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256