Ретекс – GM127-100

ПАКЕТ
Пакет содржи: 1 ролна = 200 метри

Ретекс – GM127-100 (1 ролна = 200 метри)

Тежина 100 гр/м2 / 32 кг. ;

Ширина:160cm;

Пакет: 1 ролна = 200 метри; Тежина 100 гр/м2 / 32 кг. ; Ширина: 160cm

Пакет кафе боја : 100 мт Тежина 100 гр/м2 / 16 кг. ; Ширина: 160cm

Боја

Црна, Беж

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256