Ретекс – GM127-12

ПАКЕТ
Пакет содржи: 1 ролна = 1000 метри;

Ретекс – GM127-12 (1 ролна = 1500 метри)

Тежина 12 гр/м2 / 25.2кг. ;

Ширина:210cm;

Боја:Бела(White)

Пакет: 1 ролна = 1000 метри; Тежина 12 гр/м2 / 25.2кг. ; Ширина:210cm

Поврзани производи

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Трпезариска Маса GM276

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Кафе Маса GM275

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за Фотеља GM-PUFF

 • Механизми за каучи и кревети

  Механизам за зиден кревет GM256